Мешканка Великобританії Бэл Гілл вирішила провести свій вихідний активно і з сім'єю і вони відправилися в музей Camera Obscura & World of Illusions в Единбурзі. Там вона отримала своє теплове зображення, саме воно і допомогло їй виявити хворобу.

На своїй лівій груді жінка помітила червону пляму тепла. Таке пляма здалося їй дивним і ні в кого іншого такого не помітила. Жінка пошукала в інтернеті дані про тепловізорах і з'ясувала, що вони можуть використовуватися онкологами для діагностики раку. Потім вона записалася на прийом до свого лікаря.

Їй діагностували рак молочної залози на дуже ранній стадії. На даний момент жінка чекає третю операцію для того, щоб спробувати запобігти поширенню хвороби.

Після цього британка вирішила зв'язатися з атракціоном і розповіла свою історію. Вона стверджує, що цей візит дійсно змінив її життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Пробираючись по поверхах, ми потрапили в кімнату з тепловізійної камери. Як і всі сім'ї, ми увійшли і почали махати руками і дивитися на створені зображення. При цьому я помітила теплова пляма червоного кольору у моєї лівої грудей. Ми подумали, що це дивно, та, подивившись на всіх інших, не знайшли у них нічого подібного. Спасибі — без цієї камери я б ніколи не дізналася. Я знаю, що це не завдання камери, але для мене це був дійсно змінює життя візит", — розповідає Бэл Гілл.

Нагадаємо, чортове колесо ледь не відправив десятки людей на той світ.

Як повідомляв Знай. ua, парк "кривавих" розваг забрав життя молодих людей.

Також Знай. ua писав, що одеситам ледь не впарили "атракціон смерті".