Над акваторією Чорного моря були помічені стратегічні бомбардувальники військово-повітряних сил США В-52.

Цю інформацію підтвердили на сайті Європейського Командування Збройних сил США (EUCOM)

У повідомленні говориться, що з'явилися бомбардувальники для тренувального польоту, який тривав 12 годин. Навчання проходили на території Румунії, України та Грузії:

Бомбардувальник В-52

"Політ, який тривав приблизно 12 годин, включав навчання з Румунією, Україною і Грузією, що межують з Чорним морем". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

У прес-релізі також зазначили, що літак В-52 повернувся з польоту в Чорноморському регіоні. Він виконував рейс з американської бази в Ферфорді (Великобританія). Навчання були спрямовані на інтеграцію та взаємодію з європейськими союзниками і партнерами.

Бомбардувальник В-52

Нагадаємо, що Німеччина та інші союзники проводять секретні військові навчання сценарій яких передбачає ядерну війну.

Як повідомляє DW, про військові навчання, в рамках яких союзники з Північноатлантичного Альянсу відпрацьовувати використання ядерної зброї, дізналося німецьке агентство dpa.

Як повідомляв портал Знай.uа, 4-та окрема танкова бригада ЗСУ успішно завершила бойові навчання: танкісти відпрацьовували тактичну підготовку.

Також Знай.uа писав в зоні проведення ООС пройшли тактичні навчання з протиповітряної оборони.