Заможна родина вихідців з Росії шукає дворецького. Серед основних вимог до кандидата бути Козерогом або Дівою, дивитися "Дживса і Вустера", вирішувати всі проблеми.

Багата родина росіян розмістила оголошення про пошук дворецького на сайті Jobs in Childcare. Платити обіцяють в три рази більше, ніж в Букінгемському палаці - від чотирьох до шести тисяч євро на місяць. Правда вимоги, вказані у вакансії, досить цікаві.

Заможні вихідці з Росії шукають дворецького

Претендент зобов'язаний проживати в Лондоні. Однак працювати доведеться у Франції, Італії, Великобританії та Росії, тому говорити потрібно як мінімум на трьох мовах: російській, англійській і французькій.

Ідеальний кандидат повинен обов’язково переглянути серіал "Дживс і Вустер", який полюбляє вся родина, і лише у цьому разі він зможе зрозуміти, чого вони очікують від дворецького. Це має бути така людина, яка знає, де можна пообідати в Лондоні і на півдні Франції, а також розбиратися в технологіях, географії, фільмах і серіалах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Заможні вихідці з Росії шукають дворецького

Ідеальний дворецький повинен вміти вирішити проблеми, які можуть виникнути в школі, магазині або салоні краси. У кінці списку із вимогами - турбот і вміння знаходити спільну мову з дітьми. А ще роботодавці уточнили щодо знаків зодіаку, яким нададуть перевагу. Пощастить Стрільцям, Дівам, Водоліям, Козерогам і Левам.

Нагадаємо, раніше американський бомбардувальник "атакував" військову базу РФ у Калінінграді

Як повідомляв портал "Знай.ua", показали, до чого приводить безкарність на дорогах

Також "Знай.ua" писав, що з’явилися нові фото від доньки Анастасії Заворотнюк