На території Ізраїлю вчені знайшли сенсаційну знахідку. Так, археологи розкопали руїни церкви, де виявили крипту із мощами невідомого мученика. Зауважимо, що це, за твердженням археологів, один з найбільших християнських храмів, які коли-небудь були знайдені на території Ізраїлю.

Як відзначається, в околицях Єрусалиму, а саме в місті Бейт-Шемеш, археологи розкопали руїни церкви, де виявили відмінно збережену крипту, яка вкрита мозаїками, та кімнату із мощами "славного мученика", ім'я якого не було зазначено. Зауважимо, що мощі не пройшли перевірку часом та не збереглися.

За словами керівника розкопок Беньяміна Сторчана, це був величезний комплекс, більше, ніж більшість церков візантійського періоду, які до сих пір знайшли в Ізраїлі. Його площа становила близько 1,5 тисячі квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, астрономи знайшли небаченого раніше космічного "монстра": ще одну загадку Всесвіту вирішено

Як повідомляв раніше Знай.ua, вчені розповіли про ретроградний Меркурій: що знаменує явище

Також Знай.ua писав про те, що українці можуть побачити унікальний зорепад Драконіди, не пропустіть свій шанс: коли і де