Герцог і герцогиня Сассекські, принц Гаррі і Меган Маркл мабуть, обговорювали можливість мати другий будинок у США, пише Сosmopolitan. Наступного місяця подружжя відвідає Каліфорнію у США.

Подружжя разом із своїм сином-немовлям Арчі планують в наступному місяці шість тижнів від королівського обов'язку, щоб відпочити собі після напруженого часу. Королівське джерело сказало Sunday Times: "Герцог і герцогиня мають повний графік заручин і зобов'язань до середини листопада, після чого вони забирають потрібний сімейний час".

Провести час за межами Великобританії - це явно те, про що пара серйозно думає. У документальному фільмі "Гаррі та Меган: Африканська подорож" Гаррі зізнався: "Решта нашого життя, особливо наша життєва робота, буде переважно зосереджена на Африці, на збереженні. Я не знаю, де ми могли б жити в Африці на даний момент. Ми щойно приїхали з Кейптауна, це було б дивовижне місце для нас".

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З усіма проблемами, що там відбуваються, принц Гаррі і Меган Маркл щиро хотіли би змінити ситуацію на краще.

Нагадаємо, Меган Маркл напала на ді-джея. Що перетворило кохану принца Гаррі на розлючену фурію?

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра Кейт Міддлтон звернулась до нетрадиційної медицини: що не так із сином Піппи.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."