Відома російська акторка та політична діячка Лідія Вележева потрапила в гучний скандал на борту літака, який мав здійснити рейс Москва — Тель-Авів.

В результаті через неадекватну поведінку заслужену артистку Російської Федерації Лідію Вележеву вивели з рейсу. Поліцейські відреагували на скарги пасажирів та екіпажу, скрутили даму і повели на вихід.

Лідія Вележева

"Я актриса. А ви плебеї, тому що напевно купили квиток за милі. А у мене за 204 тисячі готівкою", - зявила Вележева. Лідія Вележева

Припускають, що у поведінці акторки свою роль зіграв алкоголь. Зараз в обставинах ситуації розбираються спеціалісти.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лідія Вележева

Лідія Вележева є відомою радянською та російською акторкою театру, кіно. Зараз вона телеведуча, а також бере участь в громадській і політичний діяльності. З 18 лютого 2014 року є членом Громадської палати Російської Федерації 5-го скликання. Вележева є членом Генеральної ради партії "Єдина Росія".

Нагадаємо, раніше Олексій Горбунов відсвяткував 58-річчя

Як повідомляв портал "Знай.ua", найстаріша пара Голлівуду вразила світ прикладом вічного кохання

Також "Знай.ua" писав, що у Макса Фадєєва стався серцевий напад