На території Російської Федерації атомна субмарина стратегічного призначення "Князь Володимир" здійснила першу спробу тестового запуску міжконтинентальної балістичної ракети "Булава", якою президент Росії Володимир Путін лякає весь цивілізований світ.

Про це стало відомо з повідомлень Міноборони РФ.

Момент пуску Булави

За словами російських журналістів і пропагандистів, ракета отримала неофіційну назву "зброя судного дня". Військові Путіна повідомили, що випробування пройшли в Білому морі. Під час пуску субмарина перебувала під водою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також росіяни похвалилися, що запуск нібито пройшов у штатному режимі. "Булаву" було випущено на полігон Кура на Камчатці, навчально-бойові блоки ракети досягли полігону в призначений час.

Нагадаємо, американські бомбардувальники з'явилися над Чорним морем, українці завмерли: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа сценарій третьої світової: НАТО проводить секретні учення з ядерною зброєю.

Знай.uа писав, в Антарктиді відшукали "крижаний Чорнобиль": людство під загрозою, радіація поширюється зі швидкістю світла.