У російському місті Єкатеринбург звільнили 71-річного пенсіонера, якого замурували сусіди через любов до собак. Чоловік просидів під замком чотири дні.

Раніше пенсіонер підібрав на вулиці собаку, при у нього вдома вже жила одна. Тварини "зробили" п'ять цуценят, які своїм гавкотом заважали спати сусідам. У підсумку двері чоловіка замурували монтажною піною.

Пенсіонер вирішив не здаватися і продовжив спокійно жити, харчуючись консервами. За його словами, він все одно не збирався нікуди йти найближчим часом.

Після звільнення собак відвезли на стерилізацію. Пенсіонер відмовився писати заяву на злих сусідів, зазначивши: "Так нах*р вони потрібні, ці сусіди!"

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, російські супермаркети завезли курей з трьома ногами.

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпровські кози "поклали око" на місцеві клумби і почали їх тероризувати. Відповідне фото опублікували у пабліку "Дніпро оперативне".

Також портал Знай.ua писав, у центрі Харкова почалася установку боксів з пакетами для прибирання за собаками.