Сайт великого міжнародного банку сперми буде заблокований в Росії за рішенням московського суду. Причиною стало те, що одна з користувачок матеріалу банку народила дитину з карликівістю.

На даний момент хлопчику вже три роки і у нього інвалідність. Лікарі стверджують, що генетична мутація могла виникнути як при народженні, так і при виношуванні плоду. Перевірити "якість" матеріалу, який надсилають іноземці, немає можливості.

Мама хлопчика - 40-річна російська письменниця, яка вирішила залишити своє ім'я в таємниці. У 2017 році вона вирішила завести дитину для себе і в московській клініці їй надали каталог датського банку сперми. Вона зупинилася на скандинавському чоловікові з вищою освітою, зростом під 2 метри. Процедура ЕКО пройшла успішно, але на пізніх термінах УЗД показало відхилення в розвитку. Лікарі поставили діагноз ахондроплазію, при якій порушується процес розвитку скелета. Зріст людей з таким захворюванням не перевищує 130 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Марс колонізують дивним, але цікавим способом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві відкрили особливий банк для замерзаючих людей.

Також портал Знай.ua писав, чоловік став батьком 150 дітей, і це не межа.