Увага всього світу прикута до королівської родини Великобританії, практично за кожним їх кроком стежать. Так, улюбленцями багатьох є подружжя герцогів Кембриджських. Принц Вільям та Кейт Міддлтон виховують трьох дітей - старшого Джорджа, молодшу Шарлотту та найменшого сина Луї.

Стало відомо, принц Джордж і принцеса Шарлотта часто сваряться один з одним, передає видання express з посиланням на власні джерела.

Сварки маленьких членів королівської родини найчастіше виникають через дрібниці - іграшки, яка в цей момент потрібна тільки комусь із них. Або ж через мультик, який вони хочуть подивитися. Але переважно, стверджує інсайдер, стосунки у Джорджа і Шарлотти рівні.

Інсайдери стверджують, що Шарлотта надзвичайно впевнена у собі, а Джордж у свою чергу значно більш стриманий. Однак з віком він також починає проявляти наполегливість та впевненість.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Що стосується півторарічного Луї, то він справжній "мамин хлопчик", впевнене джерело. Повідомляється також, що Джордж доглядає за своїм молодшим братом та сестрою й виявляє хороші лідерські здібності.

Зазначимо, що у Кейт Міддлтон і принца Вільяма незабаром може з'явитися четвертий малюк. Королівський інсайдер розповів, що герцогиня Кембриджська "хотіла б мати ще одну дитину".

Нагадаємо, ворожнеча між принцами Гаррі та Вільямом: що коїться у королівській родині, Меган Маркл і Кейт Міддлтон доклали руку.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон підготувала дітей до Хелловіну незвичайним способом.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон порушила королівську традицію через сестру Піппу.