Дослідники з університету Париж-південь проаналізували флору і фауну по всій планеті і прийшли до висновку, що тільки в одному місці відсутні будь-які бактерії. "Зона відчуження" виявилася розташована в долині Даллол в Ефіопії.

Долина Даллол в Ефіопії

Вулканічна місцевість з сольовими утвореннями і кислотними джерелами Даллол вважається також найспекотнішим місцем у світі. Долина має найвищу середню температуру повітря серед всіх населених місць планети.

Долина Даллол в Ефіопії

За даними дослідників, ознаки життя в тому районі не виявлено навіть у воді. Вода в озерах цієї вулканічної долини дуже солона і насичена магнієм, її температура досягає 108 градусів Цельсія. На думку вчених, будь-яка жива клітина не здатна існувати в таких умовах.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Долина Даллол в Ефіопії

Живі клітини, "напившись" такої рідини, руйнуються. Це і зумовило статус найбільш неживого місця на Землі.

Це ж місце вже ставало предметом вивчення науковців. Тоді фахівці з Іспанії знайшли цілі колонії ультрамалых бактерій в соляних відкладах геотермальної зони Даллола.

Долина Даллол в Ефіопії

Крім цього, у рейтингу виявився лівійський місто Ель-Азізія, де в літні місяці температура піднімається до 48 градусів Цельсія, суданський місто Ваді-Хальфа, в якому практично немає осадів, а також Долина Смерті в Каліфорнії, США, де була зареєстрована найвища температура повітря.

Нагадаємо, все живе приречене на загибель: вчені назвали місце, де час перестає існувати, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога: біблійне пророцтво збувається, чекаємо на ковчег.

Також портал Знай.uа писав, що планета Нібіру наближається до Землі і незабаром знищить людство.