В Індії стався надзвичайний випадок, про який стало відомо не тільки на всю країну, а на весь світ. Відтак, місцевий чоловік помер від того, що намагався з'їсти 50 яєць. Про це повідомляє Daily Mail.

Як відзначається, в Індії на місцевому базарі сталася смертельна подія. Там між 42-річним чоловіком та його товаришем виникла суперечка, Для того, аби її вирішити, вони влаштували своєрідний поєдинок.

Відтак, хто з'їсть 50 яєць, отримає дві тисячі рупій. Однак, не судилося виграти нікому. Один із чоловіків втратив свідомість, коли з'їв 41 яйце. Після цього його доставили до лікарні, де надали всю необхідну медичну допомогу, однак врятувати його так і не вдалося – через кілька годин він помер. З словами медиків, смерть наступила в результаті ускладнень, які викликані переїданням.

Нагадаємо, експерти повідомили, що вже восени подорожчають головні продукти такі, як хліб, макаронні вироби, яйця та молочні продукти.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, через збільшення акцизу в Україні подорожчають цигарки.

Також портал Знай.ua писав, що українців попередили про подорожчання гречки та хліба.