Варто нагадати нашим читачам, що для британської телемережі ITV було знято документальний фільм про Меган Маркл, який наробив великого шуму. Відомо, що ця картина показала реальну картину конфлікту королівської сім'ї та британських таблоїдів.

Однак герцогиня Сассекська дала ще одне відверте інтерв'ю, тепер для видання Daily Telegraph.

Меган Маркл, Daily Telegraph
Меган Маркл, Daily Telegraph

Відомо, що інтерв'ю було приурочено до відкриття другої пекарні Luminary Bakery, в якій працюють жінки, які опинилися у скрутному життєвому становищі. Так, у розмові з репортером Daily Telegraph Бріоні Гордон Меган уточнила своє ставлення до таблоїдів і гучного галасу навколо них з Гаррі: "Я не хочу, щоб мене любили. Я хочу, щоб мене почули. Особливо, коли я кажу про важливі речі, на зразок психічного здоров'я".

Також Меган підкреслила, що використовує своє помітне становище члена королівської сім'ї, щоб представляти інтереси тих, кого не прийнято помічати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, замінила принцесу Діану: як Кейт Міддлтон завоював беззастережний авторитет в королівській сім'ї.

Як повідомляв Знай.иа Меган Маркл з братом пограбували Букінгемський палац з-за пива: під прицілом корона Єлизавети II.

Знай.иа писав, заява Трампа підняло вартість собак в кілька разів: "Американський герой".