В Каліфорнії стався надзвичайний випадок, який схожий на історію до якогось фантастичного фільму. Відтак, місцевий мешканець викашляв великий згусток крові, який був схожий на сосуд у формі дерева. Однак, все виявилося значно гірше – це була права частина його легень, пише журнал New England Journal of Medicine.

Як відзначається, до лікарні потрапив 36-річний чоловік з гострою серцевою недостатністю на останній стадії. Тому медики підключили його до апарату, який повинен був допомагати серцю перекачувати кров.

Лікарня, ілюстративне фото
Лікарня, ілюстративне фото

Однак через такі апарати в судинах часто утворюються тромби і згустки крові, і тому пацієнту також додали препарат для розрідження крові. Відтак, під дією медикаментів у чоловіка розірвалися судини навколо легень.

Приблизно через тиждень після початку лікування він почав викашлювати невеликі згустки крові, які збиралися в його дихальних шляхах, поки, зрештою, не викашляв 8-сантиметровий потік, який був схожий на частину легень. Коли дихальні шляхи звільнилися від цього згустку, чоловік відчув себе краще. Але через тиждень він помер від серцевої недостатності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Єгипті загорівся літак SkyUp, який прибув із Запоріжжя, - моторошні кадри.

Також Знай.uа писав, що замість стелі - небо, і все залито водою: в мережі показали наслідки пожежі багатоповерхівки в Києві.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, як правильно діяти під час пожежі в будинку.