Цими днями у США стався надзвичайний випадок. Відтак, літак, у якому були пасажири, зійшов зі злітно-посадкової смуги. А сталося це через ожеледицю, повідомляє Chicago Sun Times.

Як відзначається, інцидент стався в міжнародному аеропорту О'Хара з лайнером авіакомпанії American Airlines, що летів з Грінсборо, що в штаті Північної Кароліни. Окрім цього, з'явилися знімки, які підтверджують дану подію.

Фото з місця аварії літака, фото - the sun
Фото з місця аварії літака, фото - the sun

На кадрах видно, як після приземлення літак розгортає на засніженій смузі, після чого лайнер завалюється на праве крило. Зауважимо, що в цей час знаходилися 38 пасажирів і троє членів екіпажу. Після аварійного приземлення, всіх зняли з літака і доставили автобусом в будівлю терміналу аеропорту. В результаті цього потерпілих немає. Підкреслимо, що наразі аеропорт скасував 450 рейсів через сильну бурю.

Нагадаємо, раніше в Єгипті загорівся літак SkyUp, який прибув із Запоріжжя, - моторошні кадри.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив про можливе банкрутство Міжнародних авіаліній України. В першу чергу МАУ повинні погасити борги перед державою.

Також портал Знай.ua писав, що російський пасажирський лайнер Sukhoi Superjet 100 здійснив екстрену посадку. У літака відразу ж після вильоту перестав функціонувати лівий двигун.