Свій 71 день народження сьогодні, 14 листопада, святкує представник британської королівської сім'ї, перший спадкоємець престолу принц Уельський Чарльз.

Наразі старший син британської королеви Єлизавети ІІ є першим у черзі на корону. Крім того, принц Чарльз має всі шанси стати найстарішим королем, який посяде британський престол за всю історію країни, оскільки чекає на нього найдовше.

Королева Єлизавета ІІ та принц Чарльз, фото REUTERS
Королева Єлизавета ІІ та принц Чарльз, фото REUTERS

Досі найстарішим монархом в Британії був Вільям IV, який став королем у віці 64 років. Повідомляється, що цього року очікується досить скромне святкування.

Зворушливе привітання для батька розмістив на офіційній сторінці герцогів Сассекських в Instagram принц Гаррі. У соцмережі появилося спільне фото принців Уельського та Сассекського з малюком Арчі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Привітання герцогів Сассекських, скріншот Instagram:
Привітання герцогів Сассекських, скріншот Instagram:

"З днем народження Його Королівську Високість Принца Уельського — сера, тата, дідуся!", - привітав батька принц Гаррі. Принц Гаррі

У день свого народження принц Уельський перебуває в Індії із візитом, це його 10 поїздка в цю країну. Пізніше очікується прибуття туди дружини принца Чарльза Камілли. Його Високість здійснив візит в Індію для зустрічі з Кеті Перрі для надання спільної підтримки організації по боротьбі з бідністю та нерівністю в Південній Азії.

Принц Чарльз, фото: REUTERS
Принц Чарльз, фото: REUTERS

Нагадаємо, раніше в оточенні принцеси Діани відкрили найбільші секрети

Як повідомляв портал "Знай.ua", герцогиня Корнуольська Камілла підтримала Меган Маркл і принца Гаррі

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета має законне право вбити будь-кого