Перед тим, як принц Чарльз одружився на принцесі Діані у 1981 році, у нього був роман із Каміллою Паркер Боулз.

Роман Чарльза та Камілли був добре задокументований, пара нарешті вийшла заміж у квітні 2005 року після тривалого залицяння. Тут ми розглянемо історію кохання герцога та герцогині Корнуоллської - від їх першої зустрічі до їх щасливого сімейного життя.

Вони, як повідомляється, зустрілися на матчі з поло. Звіти про першу зустріч пари незначно відрізняються, хоча вважається, що вони зустрілися на початку 70-х.

Принц Чарльз познайомився з Каміллою Шанд на матчі з поло в Уіндзорському Великому парку в 1970 році, повідомляє BBC. Але, за словами людей, "Коли вона познайомилася з принцом на вечірці в 1972 році, Камілла Шанд, тодішня 25-річна дівчина, яка проживала в Лондоні, сказала йому жалібно: "Моя прабабуся була господинею вашої великої правди, я відчуваю, що у нас є щось спільне".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незалежно від того, яка версія події є правдивою, напевно була іскра. У телевізійному документальному фільмі, який вийшов у ефір у 1994 році, Чарльз зізнався у своїй справі з Камілою (за The New York Times) і назвав її "моїм великим другом". Він продовжував: "Вона була другом дуже довгий час - і буде довго другом".

Чарльз оголосив про свою заручини з Каміллою в лютому 2005 року, проживши з нею в Кларенсі Хаус з 2003 року. 9 квітня 2005 року Чарльз і Камілла зав'язали вузол на цивільній церемонії у Віндзорському Гільдхоллі. Після церемонії відбулося офіційне благословення від архієпископа Кентерберійського в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Нагадаємо, Меган Маркл напала на ді-джея. Що перетворило кохану принца Гаррі на розлючену фурію?

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра Кейт Міддлтон звернулась до нетрадиційної медицини: що не так із сином Піппи.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."