Пасажир літака просто під час польоту вирішив зайнятися спортом та провести тренування з тренажером.

Відео інциденту зняли очевидці та опублікували у соціальних мережах.

На відео видно, яка чоловік у синій майці і чорних брюках розмістив між рядами крісел спеціальні резинки. Після чого він взявся виконувати різні вправи з допомогою грудного еспандера. Інші пасажири літака не реагували на таку поведінку чоловіка.

Користувачі мережі відзначили, що в наш час літак — це універсальне місце і може служити й манікюрним салоном і тренажерним залом. Інші припустили, що чоловікові необхідний "персональний тренер".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Крім цього, користувачі відзначили, що під час тривалих перельотів також виконують вправи через болі в м'язах. На якому саме рейсі було знято відео не повідомляється.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, наймолодший у світі випускник університету: дев’ятирічний хлопчик готується отримати диплом кардіохірурга.

Також Знай.ua писав, у США підліток відкрив стрілянину в школі, багато поранених: з'явилися фото і відео з місця подій.