37-річна дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон друга в черзі на британський трон. Швидше за все, саме вона стане Королевою-правителькою, коли принц Вільям займе трон. Якщо це станеться, то Кейт розділить з Вільямом королівський статус, і їй проведуть коронацію. Зрозуміло, що найближчим часом це ще не станеться, проте Кейт вже почала готуватися до цієї важливої ролі, як вважають експерти.

Кейт Міддлтон, Woman and Home
Кейт Міддлтон, Woman and Home

Стиліст Меліта Латам розповідає, що в останні роки у Кейт Міддлтон сильно змінився стиль. Замість повсякденного одягу вона стала носити більш строгі наряди: "Зовнішність Кейт сильно змінилася з того часу, як вона стала частиною королівської сім'ї".

Кейт Міддлтон, Getty
Кейт Міддлтон, Getty

"Тепер вона носить закритий одяг з щільних тканин, хоча в минулому полюбляла легкі і напівпрозорі літні сукні", - пояснює Латам і додає: "Навіть під час королівських заходів влітку вона не виходила з голими руками в світ - завжди прикривала їх мереживами або вуаллю".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кейт Міддлтон, Мой Формат
Кейт Міддлтон, Мой Формат

Кейт Міддлтон, Getty Images
Кейт Міддлтон, Getty Images

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Подейкують, що Кейт намагається виглядати як Королева Єлизавета II, коли вона була віком з Кейт.

"З віком у всіх нас змінюється смак", - говорить експерт і каже, що дорослішання Кейт Міддлтон і її статус позначилися на її зовнішньому вигляді.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл - "близнята": королівська сім'я здивувала весь світ, фото.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника в королівських сварках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "супер-розумний": сину принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 6 місяців, яким росте малюк.