Стало відомо, що в п'ятницю, 15 листопада, пасажирський літак Airbus A-320, який маневрував після посадки в московському аеропорту "Шереметьєво", зачепив крилом інший лайнер. Постраждалих немає. Про це повідомив інформативне джерело "Інтерфаксу".

Airbus A-320

"При заруливании на стоянку для висадки пасажирів A-320, який прилетів з Мінська, зачепив крилом інший літак - A-321", - повідомило джерело.

Також він додав, що всі прибулі пасажири благополучно покинули борт.

Представник столичного управління на транспорті Слідчого комітету РФ (СКР) Олена Марковська підтвердила дану інформацію. До того ж, вона підкреслила, що за фактом події розпочата дослідча перевірка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В результаті зіткнення прибув з Мінська літак "отримав незначні пошкодження". У столичному Шереметьєво працюють слідчі управління.

Airbus A-320

Нагадаємо, що пасажирський лайнер авіакомпанії American Airlines через погані погодні умови потрапив у дуже небезпечній положення.

Як повідомляв портал Знай.ua, пасажир літака прямо під час польоту вирішив зайнятися спортом і провести тренування з тренажером.

Також портал Знай.ua писав, що міжнародна спільна слідча група (JIT) оприлюднила докази прямого контролю терористів "ДНР" російськими властями влітку 2014 року, коли сталася катастрофа літака Boeing рейсу МН17.