У Нідерландах в місцевому зоопарку сталася надзвичайний інцидент. Відтак, місцева гомосексуальна пара пінгвінів вирішила завести власних дітей, тому не придумали нічого кращого, як поцупити яйце у гетеросексуальних сусідів, пише Newsweek.

Відповідну крадіжку помітили спостерігачі зоопарку, які розповіли, що свою спецоперацію пінгвіни провернули в той момент, коли їхні сусіди відволіклися, щоб відкласти нове яйце. І слід зауважити, це їм вдалося.

Пінгвін, фото - Рoznavayka
Пінгвін, фото - Рoznavayka

Відтепер обоє татусів не на секунду не кидають яйце, та по черзі висиджуючи його. Щоправда, як підкреслюється, така витівка пінгвінів може не спрацювати, адже працівники зоопарку не дуже впевнені, що викрадене яйце було запліднене.

Нагадаємо, дослідники з заповідника Монтерей-Бей в Сполучених Штатах занурилися на дно океану біля узбережжя Центральної Каліфорнії на судні Nautilus. Там вони виявили п'ятиметровий скелет вусатого кита.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Антарктиді знайшли сліди радіоактивного хлору.

Також портал Знай.ua писав, що вчені натрапили на рештки велетенського пінгвіна, який би точно стала зіркою "Мадагаскару"