18 листопада в іноземних ЗМІ з'явилася інформація, що літак, на якому летіла Хілларі Клінтон, ексдержсекретар США, з Нью-Йорка в Вашингтон здійснив екстрену посадку.

Як повідомляє CNN, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, літак був змушений розвернутися назад в Нью-Йорк, оскільки в ньому була несправність.

Хілларі Клінтон, Washington Post
Хілларі Клінтон, Washington Post

Літак авіакомпанії American Airlines повернувся о 15:15 до Нью-Йорка за місцевим часом 17 листопада. Один зі співробітників лайнера зауважив, що в літаку є несправність.

Про це повідомляє один з пілотів лайнера. Він розповів, що коли літак віддалився буквально на кілька метрів від термінала аеропорту, то в ньому почалася тряска. Інший співробітник повітряного судна помітив дим. А потім виявив металевий уламок від літака, що вже злетів. Пілоти тут же зв'язалися з диспетчерами аеропорту.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Хілларі Клінтон, Getty Images
Хілларі Клінтон, Getty Images

Пасажирів цього літака змогли вилетіти до Вашингтона на іншому лайнері о 16:45 за місцевим часом. Представники Хілларі Клінтон не стали коментувати цю ситуацію.

Нагадаємо, раніше Хілларі Клінтон несподівано встала на сторону Меган Маркл і принца Гаррі: "Хочу її обійняти".

Також Знай.uа писав, що характер Меган Маркл вразив Хіларі Клінтон до глибини душі: "Безстрашна".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зіткнення двох літаків ледь не забрало життя пасажирів: подробиці страшної НП.