У мережі з'явилися приголомшливі знімки голого 28-річного Томаса Дулі-Маркла, який є сином зведеного брата Меган Маркл. Про це повідомляє Daily Mail.

Хлопця підозрюють у прийомі наркотичних і психотропних засобів. На фото з Лос-Анджелеса він позує повністю оголеним, з червоним обличчям на передньому сидінні автомобіля.

Зображення, одне з двох, отриманих виключно DailyMailTV, розкриває масштаби проблеми наркотичної залежності, яка, як повідомляється, поглинула його відтоді, як у грудні минулого року він розлучився з чоловіком, з яким разом протягом 10 років.

Племінник Меган Маркл, фото: Daily Mail
Племінник Меган Маркл, фото: Daily Mail

Тепер колишній коханий заявив, що, на його думку, Дулі-Маркл зайшов так далеко, що йому загрожує смерть від передозування наркотиків і благає його звернутися за допомогою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дулі-Маркл має схильність знімати одяг, перебуваючи, за повідомленнями, під впливом наркотиків, оскільки він був заарештований напівголим після того, як прогулювався по бульвару Голлівуд в Лос-Анджелесі в кінці вересня.

Томаса заарештували через те, що він ходив по вулицях Лос-Анджелеса і вигукував нерозбірливі фрази. Спочатку він ходив в рушник на стегнах, а потім воно спало і він залишився повністю оголеним.

Нагадаємо, Меган Маркл живе на "пташиних правах" у Великобританії.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі порушили багатовікову традицію, королева образиться.

Також Знай. ua писав, що найближча подруга Меган Маркл Серена Вільямс розкрила секрет про дитину.