Середній син британської королеви Єлизавети II склав з себе публічні обов'язки із-за скандалу з обвинявшемся в торгівлі людьми мільярдером Джеффрі Епштейном.

Британський герцог Йоркський, принц Ендрю (середній син Єлизавети II і принца Філіпа) попросив звільнити його від публічних обов'язків з-за його минулих контактів з американським мільярдером Джеффрі Епштейном, якого звинувачували у продажу неповнолітніх у сексуальне рабство, також його підозрювали в педофілії. Про це герцог Йоркський розповів Бі-бі-сі.
"За останні кілька днів мені стало ясно, що обставини, моїх колишніх контактів з Джеффрі Епштейном, стали серйозною перешкодою для діяльності моєї сім'ї і роботи багатьох організацій і благодійних фондів, які я з гордістю підтримую", заявив принц Ендрю.

Принц Ендрю з Джеффрі Епштейном, фото News Syndication

Британський принц заявив, що королева Єлизавета II схвалила його відмову від королівських зобов'язань. Він також зазначив, що жалкує про свої зв'язки з Епштейном і висловив співчуття всім жертвам американського мільярдера.
Крім цього член королівської сім'ї заявив, що готовий допомогти в будь-якому розслідуванні щодо Епштейна.

принц Ендрю з донькою, фото Getty Images

Слід зазначити, що раніше принц інтерв'ю Бі-бі-сі повідомив, що вперше зустрів Епштейна в 1999 році. Після цього газета Times опублікувала лист з Букінгемського палацу, в якому зазначається, що вони познайомилися на початку 1990-х. Це викликало негативну реакцію в суспільстві.

А у вересні свідок зі справи Епштейна Вірджинія Джуффре заявила Епштейн змусив її займатися сексом з групою впливових чоловіків, коли їй було 17 років. Вона зазначила, що в їх числі був принц Ендрю. Член британської королівської сім'ї заперечував зв'язок з Джуффре.

Нагадаємо, мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачують у педофілії та торгівлі людьми, знайшли мертвим у тюремній камері.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли деталі смерті мільярдера Епштейна

Також Знай.ua писав, міністр праці США подав у відставку через ганебний скандал із Епштейном