У США провели розтин тіла мільярдера Джеффрі Епштейна, який обвинувачувався у педофілії. Чоловік покінчив із собою в камері 10 серпня.

Судмедексперт виявив у мільярдера множинні переломи кісток в області шиї. Зокрема, у Епштейна виявилася зламана під'язикова кістка. Ця травма може спостерігатися у суїцидників, але частіше стає наслідком удушення.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що головний судмедексперт Нью-Йорка Барбара Семпсон у графі причина смерті вказала "з'ясовується". За її словами, один з параметрів не дозволяє назвати точну причину інциденту. Спеціалістам належить провести розслідування, докладно вивчивши останні години життя Епштейна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що Епштейн вів активне світське життя і спілкувався з президентами США Трампом і Бушем. Його підозрювали з педофілії, торгівлі людьми та сутенерстві. В ході справи з'ясувалося, що мільярдер часто "позичав" неповнолітніх дівчаток впливовим друзям.

Нагадаємо, відомого мільярдера знайшли мертвим у тюремній камері.

Як повідомляв портал Знай.ua, юна донька російського олігарха померла від "передозу".

Також Знай.uа писав про те, найбагатша людина у світі Джефф Безос показав свою коханку.