Пасажир зняв реакцію своєї маленької дочки на зліт літака і раптово побачив за вікном спалах з правого боку, літак зазнав аварії просто на його очах.

Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікував один з пасажирів.

У філіппінського пасажирського літака після зльоту з Міжнародного аеропорту Лос-Анджелеса з двигуна почало бити полум'ям, після чого він благополучно приземлився на аеродромі.

Holy crap! Started filming Maui’s reaction to the plane taking off and the engine backfired and shot flames! We just landed back in LA. WAIT FOR IT... 😵 Darlene Taylor Video copyright Adam Taylor / @AdamTaylorPhotos - Do not repost or share without written permission. To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com.

Geplaatst door Adam Taylor op Donderdag 21 november 2019

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чоловік випадково, знімаючи реакцію своєї маленької дочки на зліт, зловив в кадр момент займання двигуна.

"Я ніколи такого не бачив. Це не дуже добре. Не виглядає добре", - сказав він у відео, яке опублікував у Facebook.

Зазнавший аварії літак, фото - avianews.com
Зазнавший аварії літак, фото - avianews.com

Один з пасажирів розповів, що відразу після зльоту пасажири в салоні почули чотири сильних удари. За словами очевидців, правий двигун "вибухнув і був охоплений полум'ям". У літаку почалася паніка, деякі пасажири почали кричати.

Ще десь через годину після зльоту повітряне судно благополучно сіло в аеропорту відправлення. Представник авіакомпанії заявив, що займання двигуна відбулось через механічну несправність.

На щастя, інцидент обійшовся без постраждалих. Пасажирів пересадили на інший літак.

Нагадаємо, раніше скасували понад 450 рейсів: в США буря "підбила" пасажирський літак, фото.

Також Знай.uа писав, що люта стихія ледь не згубила переповнений літак, пілоти - герої: неймовірне відео.