У Мексиці у церкві La EpifanÍa del Señor встановили найбільшу в світі статую Ісуса в образі немовляти. Проект розробив відомий майстер Роман Сальвадор.

Однак, увагу юзерів привернув геть не монументальний розмір споруди, а вираз обличчя скульптури, яка дуже нагадує одну голлівудську зірку.

Статую встановили у місті Чімалуакан. Її висота сягає майже 7 метрів, а вага складає більше 900 кілограм.

Терновий вінець Ісуса Христа
Терновий вінець Ісуса Христа

Звичайно, коли дивишся на такий витвір мистецтва, то очікуєш побачити щось по-справжньому грандіозне та величне, але ця історія точно не про цю скульптуру.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Замість милого личка малюка користувачі мережі розгледіли в статуї портрет голлівудського актора Ніколаса Кейджа, який давно перетворився на інтернет-зірку через свої забавні гримаси.

Дехто розгледів у скульптурі фронтмена британського рок-гурту "Genesis" Філа Коллінза, і цей факт став приводом для безлічі жартів.

Нагадаємо, Ніколас Кейдж знову холостий через чотири дні після одруження.

Раніше Знай.ua повідомляв, Голлівуд екранізує найкраще оповідання Лавкрафта.

Також Знай.ua писав, колишня Ніколаса Кейджа зганьбила його на весь світ.