Стало відомо, що ув'язнений заробив мільйон доларів США сидячи за ґратами в місцевій в'язниці суворого режиму разом зі своїми спільниками. Він провернув шахрайську схему і зірвав великий куш. Про це повідомляє CNN.

Ув'язнений

За попередніми даними, ув'язнений якимось чином отримав доступ до інтернету та мобільному телефону.

"Попереднє розслідування показало, що засуджений, всупереч сталій стандартній практиці, мав доступ до інтернету та мобільного телефону у виправному центрі, де він повинен відбувати термін ув'язнення", — йдеться у повідомленні.

Також слід зазначити, що від подібних злочинних схем у в'язниці постраждали громадяни різних країн.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, що практично 6180 громадян України відбувають термін у в'язницях за кордоном. Верховна Рада почала розробляти план про повернення ув'язнених з інших країн на батьківщину.

Як повідомляв портал Знай.ua, на думку Юлії Плетньової, адвоката винуватці кривавої ДТП у Харкові Олени Зайцевої, винесений її підзахисної вирок надто суворий.

Також портал Знай.ua писав, що народні обранці почали втілювати план щодо повернення в Україну наших громадян, які відбувають покарання у в'язницях за кордоном.