У Білий дім доставили різдвяну ялинку і, за традицією, її зустрічала перша леді США Меланія трамп.

Оскільки до католицького Різдва залишилося менше місяця, у Білому домі розпочалася підготовка до найголовнішого зимового свята. За традицією, щороку президент США разом з першою леді виходять у двір своєї резиденції і зустрічають візок з величезною ялиною, яку спеціально вибирають і доставляють до Вашингтона зі штату Пенсільванія.

Для цієї важливого події перша леді завжди вибирає особливе вбрання. Цього року Меланія Трамп одягнула яскраве пальто від італійського бренду Dolce & Gabbana, всипаному червоними і білими квітами. Образ Меланія доповнила чорними чобітьми-панчохами на високих підборах від Christian Louboutin, елегантною зачіскою та яскравим макіяжем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Меланія Трамп з усмішкою зустріла журналістів, вітально помахала їм рукою, прямуючи до ялинки.

До слова, щороку ялину для прикраси Блакитної кімнати вибирають за допомогою спеціального конкурсу. Ця традиція започаткована ще в1960-х роках. Цьогоріч перемогло у конкурсі фермерство в долині Махантонго в штаті Пенсільванія. Ялинка, вирощена на цій землі, і буде цього разу створювати атмосферу різдвяного свята в Білому домі.

Первая леди принимает рождественскую елку

Первая леди Мелания Трамп принимает официальную рождественскую елку Белого дома. Дерево высотой более 5 метров было выращено на ферме Mahantongo Valley в штате Пенсильвания. Владелец фермы Ларри Снайдер был удостоен чести поставить елку в Белый дом после победы на ежегодном конкурсе, проводимом Национальной ассоциацией рождественских елок. Дерево, которому 16 лет, доставлено в Белый дом на запряженной лошадьми повозке. Елка будет установлена в Голубом зале резиденции президента и станет главным элементом праздничных декораций Белого дома

Geplaatst door Голос Америки op Maandag 25 november 2019

Нагадаємо, Меланія Трамп приймає замовлення від дітей і передає їх Санта-Клаусу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мелінія Трамп вміло "тролить" свого чоловіка

Також Знай.ua писав, Меланія Трапм вразила ультрастильним образом