У новорічні свята багато знаменитостей беруть участь у благодійних акціях. Вони дарують подарунки, відвідують дитячі будинки та лікарні. Перша леді Сполучених Штатів Меланія Трамп також вирішила долучитися до традицій, які існували задовго до президентства її чоловіка Дональда Трампа.

Так, нещодавно Меланія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Twitter три нові фотографії, на яких вона і її чоловік сидять поруч один з одним і говорять по телефону. Відзначимо, що це зовсім не святковий жарт першої леді і подружжя не розмовляє між собою.

Як виявилося, головна пара Америки приймала замовлення від дітей і передавала їх Санта-Клаусу.

«Допомагати дітям з допомогою трекера Санта-Клауса стає моєю новою улюбленою традицією! Дональд і я насолоджуємося роботою з NORAD», – підписала фотографії Меланія Трамп.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відомо, що ця різдвяна традиція існує з 1955 року. На сьогоднішній день за переміщенням і подорожами Санти щорічно стежать близько 50 радарів і супутників, які реагують на тепло, що випромінює червоний ніс оленя Рудольфа.

Нагадаємо, що Дональд Трамп і чарівна перша леді продемонстрували сімейну ідилію в мережі. У своєму блозі Меланія Трамп показала офіційну різдвяну листівку від Білого дому. На фото подружжя щасливо посміхалося, ніжно тримаючись за руки.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент США Дональд Трамп вирішив залишитися у Вашингтоні і не їхати на свою віллу у Флориді на Різдво через ситуацію з бюджетом та припиненням роботи федеральних структур. Глава Білого дому Трамп планував провести 16 днів у своєму маєтку Мар-а-Лаго в Палм-Біч.

Також портал Знай.uа писав, що у Вашингтоні чоловік заліз на головну різдвяну ялинку США в парку недалеко від Білого дому. Поліцейські проводили з ним переговори і, коли він все ж спустився з ялинки, його відвезли на психіатричне обстеження. Чоловік був у стані емоційного потрясіння.