Президент США Дональд Трамп показав, як буде виглядати стіна на кордоні з Мексикою. Вона, на думку президента, буде охороняти Америку від незаконного вторгнення потоків мігрантів.

Відповідний знімок Трамп опублікував на офіційній сторінці в Twitter.

Президент Америки схвалив один з варіантів конструкції сталевого бар'єру, який може з'явитися на кордоні з Мексикою. Він зазначив, що даний проект конструкції гарний і ефективний.

"Дизайн нашого сталевого бар'єру абсолютно ефективний і в той же час красивий", − зазначив Трамп.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що між Сполученими Штатами Америки та Мексикою стіну зведуть не з бетону, а з художньо оформленої сталі.

Про це розповів президент США Дональд Трамп.

", Щоб ви могли легко бачити крізь неї", - уточнив Трамп в Twitter.

Лідер американського народу зазначив, що стіна з Мексикою буде не тільки "гарною", але і "забезпечить безпеку".

Крім того, Трамп запевняє, що будівництво прикордонної стіни в результаті заощадить для США мільярди доларів в місяць. А її зведення буде здійснюватися швидкими темпами.

Нагадаємо, Трамп познущався над мексиканцями: щоб могли бачити крізь стіну. Лідер США дав волю висловлювань та знущанням в Twitter.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп висловив свою позицію по Росії: раніше не було президента, який би був більш жорстким. "Фальшиві новини намагаються намалювати протилежну картину".

Знай. ua писав, що у мережі з'явилися шокуючі фото Трампа: плаття йде йому більше, ніж костюм. Користувачі сміються над Трампом у жіночому образі.