В екопарку мексиканського міста Монтеррей стався курйозний випадок – чорний ведмідь "поправив зачіску" розсіяній відвідувачці, і все це потрапило на відео. Як видно, два ведмеді спочатку гуляли біля дороги і розвернули смітник, а потім один з них підійшов до групи туристів. Спочатку тварина несміливо наблизився до людей, а потім встала на задні лапи і з цікавістю помацала волосся на голові однієї з туристок.

При цьому, як видно, люди не тільки не злякалися чорного дорослого ведмедя, а просто спокійно відреагували на його витівку. Ба більше, їм навіть було весело від того, що тварина погладила жінку. Чим викликана така реакція не зовсім зрозуміло, мабуть, ведмеді в екопарку ручні і доброзичливі, так що люди спокійно реагують на їх наближення.

Нагадаємо, у Нідерландах двоє пінгвінів-пап вкрали яйце у сусідів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у лісі під Дніпром знайшли мішок з цуценятами.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина підібрала на вулиці миле щеня, але той виявився давно зниклим диким звіром.