Перша леді США приїхала в Балтімор, щоб поговорити про проблеми наркозалежності серед молоді, однак молодь не була налаштована на розмову та освистала місіс Трамп. При цьому першій леді довелося посміхатися і махати натовпі під гнівні вигуки.

Перша леді США Меланія Трамп здійснила чергову офіційну поїздку. Цього разу дружина президента завітала до Балтимора, де виступила на молодіжному саміті. Однак поява Меланії Трамп не викликала захвату в учасників заходу.

Не допомогли цього разу Меланії Трамп ні її стильне вбрання, ні її ораторське мистецтво - поїздка першої леді у Балтимор закінчилась фіаско.

Меланія Трамп постала на молодіжному саміті в Університеті Меріленду у стильному коричневому пальті та чоботах на підборах. Та відразу після виходу на сцену для виголошення доповіді дружина Трампа почула несхвальний шум залу, який невпинноно наростав. Школярі її освистали і не давали сказати й слова.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спершу Меланія Трамп намагалась не зважати і продовжила свій виступ про опіоїдну кризу, а згодом дипломатично звернулась до учасників заходу. Однак це не покращило настрій у залі, тому, швидко завершивши виступ, перша леді США покинула сцену.

При цьому всьому Меланії Трамп довелося про людське око подякувати публіці за "теплий прийом", який вона так і не відчула.

Причиною такої недоброзичливості у публіки стала політика Дональда Трампа. Школярі Балтімора вирішили ″розіп'яти″ Меланію Трамп за липневі твіти президента США, в яких глава держави назвав їхнє місто ″огидним, брудним, небезпечним, що кишить щурами і повним розрухи″. Оскільки сам Дональд з тих пір в Балтіморі не з'являвся, відповідати довелося його дружині: поява Меланії вилилося в відверте цькування.

Нагадаємо, Меланія Трамп почала прикрашати Білий дім до Різдва

Як повідомляв портал Знай.ua, Мелінія Трамп вміло "тролить" свого чоловіка

Також Знай.ua писав, Меланія Трапм вразила ультрастильним образом