У Китаї фермер з провінції Хенань пообіцяв 300 свиней тому, хто візьме в дружини його доньку. Про це повідомляє Sin Chew Daily.

Дочка фермера

Так, Чжан Чжіюань, 24-річна дівчина, яка закінчила університет приблизно 3 роки тому, повернулася на батьківщину і стала працювати на фермі батька для того, щоб виростити 2 тисячі чорних свиней. Кожен день молода дівчина годує тварин, прибирає і продає м'ясо на ринку.

Із зростанням цін на свиней у Китаї Чжіюань вважається жінкою з досить великими перспективами.

Дочка фермера

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У свою чергу 24-річна дівчина цілком досить своєю роботою, але її сім'я думає інакше, а саме те, що дівчина з вищою освітою не повинна горбатитися на фермі, а жити у великому місті і мати престижну роботу.

В результаті, турботливий батько вигадав доволі незвичайний вихід із ситуації. Він пропонує віддати 300 свиней тій людині, який одружився на його дочці. Також "майбутній чоловік" повинен допомогти дівчина зайнялася чимось більш "благородним".

Дочка фермера

Нагадаємо, що запаси кокаїну вартістю 22 000 доларів США, заховані в італійському лісі бандою підозрюваних наркоділків, знищили дикі кабани.

Як повідомляв портал Знай.ua, коровам видали окуляри віртуальної реальності, які показують літні поля з соковитою зеленою травою.

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Безгін, народний депутат від фракції "Слуга народу", розповів в інтерв'ю, як змінять правила продажу землі.