Стало відомо, що у Вітебську (Білорусь) підозріла бандероль ледь не призупинила роботу найбільшого в місті відділення пошти.

Так, запах від цієї посилки був настільки нестерпний. В результаті довелося викликати наряд поліції. При розтині бандеролі виявили щось незвичайне, а саме мертвого кота.

Жінка відправила мертвого кота поштою

З'ясувалося, що таке послання жінка відправила своєму екс-чоловіку. Після 20 років шлюбу у них був скандал за скандалом. На даний момент навіть суд іде. На телефонні погрози вона вирішила відповісти через пошту.

"Люди зараз, особливо з впровадженням інтернет-торгівлі, пересилають все, що не треба вдома", - сказала начальник поштового відділення Анна Кутько.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Тварина померла до того, як його спакували у посилку. Тому відносно жінки порушено адміністративне провадження за дрібне хуліганство, що виразилося в порушенні режиму роботи поштової організації. Свою вину вона визнала", - повідомила представник УВС Вітебського облвиконкому Ольга Шкуратова.

Жінка відправила мертвого кота поштою

Нагадаємо, що в століття комп'ютерів "Укрпошта" закуповує настінні календарі за сотні тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі ввечері в одному з відділень "Нової пошти" копи затримали чоловіка, який схожий на помічника митрополита Луки (УПЦ Московського патріархату) Євгенія Кугатова.

Також портал Знай.ua писав, що у другому читанні Верховна Рада прийняла законопроект "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо захисту прав інтелектуальної власності при переміщенні товарів через митний кордон України".