У Великобританії сталася справжня трагедія для бізнес-світу. З'явилася інформація, що в Лондоні засновник волгоградської компанії "Магнат" Дмитро Обретецький загинув після того, як на нього наїхала машина.

Про це стало відомо завдяки інформації консалтингового агентства "Партнери і Боровков", пишуть російські ЗМІ.

"Не вийшов з коми після того, як його збила машина в Лондоні", — йдеться у повідомленні.

Дмитро Обретецький, УНІАН
Дмитро Обретецький, УНІАН

Відомо, що мільярдерові було 49 років, а в лютому 2020 року він мав святкувати свій ювілей. Пан Обретецький давно жив в Англії разом зі своєю родиною. Він був багатодітним батьком і успішним підприємцем. Свою компанію "Магнат" зі статутним капіталом в 20 тисяч рублів він створив в 1991 році. З часом фірма перетворилась на великого гравця на ринку оптової торгівлі побутовою хімією. У даний момент організація зареєстрована в Свердловській області. У 2018 році доходи фірми Обретецького перевищили 9 мільярдів рублів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними подробицями: "Тіло кинули просто у...".

Як повідомляв Знай.uа аварія обірвала життя легенди: у ДТП загинув п'ятикратний паралімпійський чемпіон.

Знай.uа писав, відкинуло на кілька метрів: у Києві сталася кривава ДТП, відео потрапило в мережу.