Коли принц Чарльз офіційно привітав Дональда Трампа в Букінгемському палаці, він, видавалося, вітав його лише своїм середнім пальцем.
Про курйозний випадок, який стався у Лондоні, повідомляє видання Daily.
Подружжя Трампів було останньою парою, яку королева, принц Чарльз і його дружина Камілла вітали у в Букінгемському палаці перед офіційним прийомом під час саміту НАТО в Лондоні.

Президент США і його дружина Меланія, перш, ніж зайти на офіційний прийом, зупинилися і поговорили з членами королівської сім'ї. Під час короткої бесіди принц Чарльз, здавалося, підсміхувався над тим, що сказав Трамп, він опустив голову і почухав ніс ... середнім пальцем.

Дехто припустив, що Чарльз був незадоволений поступком Трампа, який черговий раз наплював на етикет та примудрився спізнитися. Так, перед прийомом в Букінгемському палаці Трампа і Меланію очікували в Клеренс-Хаусі за чаєм о 17.10 вечора. Проте, вони прибули майже через годину - о 18.05.
Через запізнення Трампів, залишалося всього 15 хвилин, щоб встигнути зробити фото та швидко випити горнятко чаю, перш ніж їх всіх чотирьох відвезли в Букінгемський палац.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще