Президент США Дональд Трамп спробував пожартувати щодо нагородження шведської екоактивістки Ґрети Тунберґ на своїй сторінці в Twitter.

У своєму пості Трамп назвав рішення журналу Time назвати Тунберґ людиною року 2019 смішним та порадив юній екоактивістці попрацювати над керуванням гніву та разом з другом подивитись старий добрий фільм. “Відпочинь, Ґрето, Відпочинь!”, - завершив свій допис президент США.

Шведка не забарилась із відповіддю, хоча й не стала влаштовувати суперечку з Трампом. “Підліток, що працює над своєю проблемою з керуванням гнівом. Відпочиваю та разом з другом дивлюсь старий добрий фільм”, - написала Тунберґ в описі своєї сторінки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами заступника головного редактора Buzzfeed News Девіда Макса, Тунберґ продемонструвала, що старше покоління ніколи не зможе зачепити онлайн тих, хто виріс в епоху інтернет.

Нагадуємо, що Ґрета Тунберґ також стала лауреатом Альтернативної Нобелівської премії “За доцільне життєзабезпечення”.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ґрета Тунберґ мала рацію: одне з найбільших міст світу йде під воду, з'явилися перші фото.

Також "Знай.ua" писав, що Ґрета Тунберґ — мандрівниця в часі: юну екоактивістку помітили на фотографії 120-річної давності.