Президент США Дональд Трамп спробував пожартувати щодо нагородження шведської екоактивістки Ґрети Тунберґ на своїй сторінці в Twitter.

У своєму пості Трамп назвав рішення журналу Time назвати Тунберґ людиною року 2019 смішним та порадив юній екоактивістці попрацювати над керуванням гніву та разом з другом подивитись старий добрий фільм. “Відпочинь, Ґрето, Відпочинь!”, - завершив свій допис президент США.

Шведка не забарилась із відповіддю, хоча й не стала влаштовувати суперечку з Трампом. “Підліток, що працює над своєю проблемою з керуванням гнівом. Відпочиваю та разом з другом дивлюсь старий добрий фільм”, - написала Тунберґ в описі своєї сторінки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За словами заступника головного редактора Buzzfeed News Девіда Макса, Тунберґ продемонструвала, що старше покоління ніколи не зможе зачепити онлайн тих, хто виріс в епоху інтернет.

Нагадуємо, що Ґрета Тунберґ також стала лауреатом Альтернативної Нобелівської премії “За доцільне життєзабезпечення”.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ґрета Тунберґ мала рацію: одне з найбільших міст світу йде під воду, з'явилися перші фото.

Також "Знай.ua" писав, що Ґрета Тунберґ — мандрівниця в часі: юну екоактивістку помітили на фотографії 120-річної давності.