Досить скандальну дружину Принца Гарі Меган Маркл вчергове розкритикували. Цього разу зробила це близька подруга британського принца Чарльза та знаменита американська актриса Стефані Пауерс, пише видання Daily Beast.

Відтак, 77-річна знаменитість вважає, що невістка Єлизавети ІІ, яка в минулому також була актрисою, хоче перетворити життя королівської сім'ї в своє персональне телешоу, яке носить назву "Спосіб життя багатих і знаменитих. Пригоди Меган в палаці".

"Меган хоче бути зіркою, але це, вибачте, зовсім не те, що їй належить робити... Її робота - бути дружиною Гаррі, а не міняти королівську динаміку", - зізнається Стефані.

Окрім цього, вона підкреслює, що "зоряний статус" Меган завжди був значно перебільшений.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"У заголовках газет подавалося, ніби королева Голлівуду вийшла заміж за британського принца. У неї всього лише була роль в телесеріалі... Будь ласка, вона безумовно не велика актриса...", - говорить жінка.

Нагадуємо, що нещодавно в мережу потрапили фотографії Маркл 2006-2007 років, де вона вдягнена в костюм Санта-Клауса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф оприлюднив секретний знімок Меган Маркл і принца Гаррі: "На цей кадр нам дали всього три хвилини".

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон та принц Вільям відчитали журналіста за жарти над донькою: названо справжні причини конфлікту.