Герцог та Герцогиня Сассекські нещодавно покинули Британію та відправилися на різдвяні канікули. Різдво Меган Маркл та принц Гаррі святкуватимуть у компанії матері герцогині. Проте британська преса за відсутності королівської пари зовсім про них не забула.

З приводу Меган Маркл вирішила висловитися подруга принца Чарльза — американська актриса Стефані Пауерс, яка стала відомою завдяки ролі у популярному телесеріалі "Подружжя Харт". Стефані вважає, що вийшовши заміж за члена королівської сім'ї, Меган повинна була забути про свої інтереси та відповідально виконувати нові королівські обов'язки.

Стефані Пауерс, фото: ilovehobby.club
Стефані Пауерс, фото: ilovehobby.club

"Ми, бачимо, що вона хоче бути зіркою, але це зовсім не те, що вона повинна хотіти або робити. Її роль зовсім не в тому, щоб бути зіркою! Так... колись у неї була роль у серіалі, але давайте визнаємо очевидне — Меган не велика актриса … і їй далеко до Грейс Келлі, яка була справжньою королевою Голлівуду, а не якоюсь епізодичною актрисою в дуже посереднім телесеріалі", — впевнена Стефані Пауерс. Стефані Пауерс

Актриса вважає, що Меган зобов'язана "бути дружиною принца Гаррі і їй не слід намагатися змінити королівську динаміку". Водночас у Стефані Пауерс зовсім інше ставлення до герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Її вона вважає "бездоганною" жінкою і чудовою людиною, яка "ніколи не зробить хибний крок".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram
Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram

Ендрю Мортон, який нещодавно випустив книгу під назвою "Меган. Принцеса з Голлівуду", переконаний, що від невдоволення публіки Меган Маркл рятує духовність, яка також допомогла Єлизаветі II та принцу Чарльзу налагодити відносини з дружиною принца Гаррі.

"Віра дуже важлива як для самої Меган, так і для королеви і для принца Чарльза. Я думаю, що це одна з причин, завдяки якій ці троє ладнають — духовність. Я впевнений, що, як і королева, вона черпає силу з релігії, коли це необхідно". Ендрю Мортон

У свою чергу принц Гаррі підтримує дружину у важкі хвилини та запевняє, що з Меган "вони є один для одного опорою та однією командою".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва