У звичайного російського священника, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, правоохоронці вилучили близько 500 мільйонів рублів, пишуть іноземні ЗМІ.

Зауважимо, що подія мала місце ще на початку тижня. Так, настоятеля Свято-Троїцької обителі милосердя РПЦ під Оренбургом Миколу Стремського звинуватили у зґвалтуванні сімох прийомних дітей. Відзначимо, що всього на вихованні в сім’ї священника перебувають 70 осіб. Нині ж одна із підопічних, 13-річна дівчинка, вагітна.

Священик, фото з вільних джерел
Священик, фото з вільних джерел

Відтак, у чоловіка відбулися обшуки, під час якого поліцейські вилучили фінансові документи, особисті речі, цінності, музейну зброю, готівкову, комп'ютери, відеоархіви, а також заарештовано всі рахунки. Всього, як йдеться в повідомленні, слідчий комітет вилучив у священника понад пів мільярда рублів.

Нагадаємо, відео з Папою Римським отримало "нагороду".
Відоме на весь світ видання Reuters опублікувало у власному Twitter найкраще, на їхню думку, відео 2019 року. Ним став відеоролик із Папою Римським Франциском, де той на власний розсуд вибирає, кому цілувати його перстень, а кому ні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, папа Франциск хоче визнати гріхом нанесення шкоди екології.

Також Знай.ua писав, папа Римський назвав позитивним кроком переговори Зеленського з Путіним