З 18 грудня на заході Європи вирує сильний шторм "Ельза", яких охопив, зокрема, Іспанію і Португалію. Як повідомляють місцеві ЗМІ, в результаті негоди загинули 4 людини, ще декілька можуть бути зниклими безвісти. Так, повідомляється, що в іспанській провінції Астурія 19 грудня загинув чоловік – його накрите потужним потоком каменів і бруду. Ще одна людина стала жертвою стихії в провінції Галісія – вона опинилася під завалами стіни в парку Санто Домінго де Бонаваль. А в провінції Уельва на півтора метра піднявся рівень води, так що рятувальникам довелося витягати людей з автомобілів, які опинилися в пастці.

Шторм в Європі, El Pais
Шторм в Європі, El Pais

У Португалії ситуація не менш жахлива, шторм пройшовся і по цій країні, в результаті чого загинуло двоє людей. Один чоловік загинув в своєму автомобілі, на який від сильного вітру впало величезне дерево. Це сталося в регіоні Сетубал, що в 50 кілометрах від столиці Лісабона. Ще один чоловік загинув під завалами будинку в районі Візеу, що в 300 кілометрах від столиці. А цьому ж регіоні пропав чоловік, якого могло унести потужним потоком води. Як повідомляють місцеві синоптики, швидкість ураганного вітру місцями сягала 160 км/рік. З-за цього багато будинків залишилися без електрики.

Шторм в Європі, El Pais
Шторм в Європі, El Pais

Нагадаємо, в Австралії на берег винесло унікальну фіолетову істоту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одеські пляжі занесло дивною речовиною, соцмережі спантеличені

Також портал "Знай.ua" писав, що узбережжя "засіяло" статевими органами, любителі "полунички" у захваті.