Надзвичайний випадок стався під час польоту, а точніше під час посадки, літака бразильської авіакомпанії Latam Airlines, який летів з бразильського міста Гуарульюс до Франкфурта. Так, він почав розвалюватися, коли пілоти намагалися посадити авіалайнер, пише сайт Aero In.

Як відзначається, подія мала місце ще вночі 14 грудня, однак відомо стало тільки зараз. За словами пасажирів, коли літак йшов на посадку у Франкфурті, то він почав розвалюватися - багажна полиця звалилася прямо на голови очевидців. Окрім цього, в мережі з'явилися і фото, які підтверджують подію.

На них видно, як саме відвалилася полиця, та як впала на червоні пасажирські крісла. Водночас, бортпровідники і співробітники наземної служби намагаються розв'язувати проблему. Підкреслюється, що ніхто з мандрівників серйозно не постраждав, і всім була надана необхідна допомога.

Нагадаємо, відомий лоукостер припиняє польоти в Україну: що робити пасажирам.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, налякав пасажирів до чортиків працівник аеропорту, який "ремонтував" авіалайнер скотчем.

Також портал Знай.uа писав, що популярний лоукостер закриває рейси з Києва.