Надзвичайний випадок стався у Вашингтоні. Там місцева жителька випадково виграла 100 тисяч доларів. Жінка попросту заповнила лотерейні квитки, написавши не ті цифри, які хотіла.

Як відзначається, американка Періна Гейнс купила два лотерейних квитки DC5. Так, під час того, коли, вона заповнювала їх, то ненароком написала не ту комбінацію чисел, яку хотіла внести з самого початку. Щоправда, жінка вирішила не змінювати обрані числа та залишити усе, як є.

Переможниця

В результаті вона була шокована – неуважність зробила її на 100 тисяч доларів багатшою. "Варто лише довіритися долі", - поділилася Періна.

Нагадаємо, що різдвяні дива все ще трапляються. Про це свідчить випадок в Іспанії, де безробітній мігрант з Сенегалу виграв 400 тисяч євро у різдвяній лотереї. На купівлю квитка він витратив 20 євро.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в американському штаті Каліфорнія чоловік придбав лотерейний білет Powerball та виграв джекпот у розмірі 447,8 мільйона доларів. Ім'я переможця поки не розголошується, про виплату грандіозного джекпоту заявив представник лотереї Ренді Міллер.

Також портал "Знай.ua", що мешканець фін зірвав найбільший в історії джекпот.