Цими днями стало відомо, що донька президента Росії Володимира Путіна та водночас глава фонду "Іннопрактіка" Катерина Тихонова, зайняла одну із посад в раді з розвитку фізкультури і масового спорту при уряді РФ.

Зауважимо, що раніше іноземне видання Reuters повідомляло, що Тихонова є донькою Путіна. Щоправда, офіційного підтвердження або спростування ця інформація не отримувала, адже сам лідер Росії говорив, що не хоче нічого говорити про свою сім'ю, в тому числі з-за питань безпеки.

Володимир Путін, фото Getty images
Володимир Путін, фото Getty images

Наразі ж стало відомо, що Тихонова увійшла в раду з фізкультури і спорту. Окрім цього, до ради увійшли також ще 27 осіб, в тому числі віцепрем'єр Ольга Голодець, міністр спорту Павло Колобков, Ірина Вінер-Усманова, Тетяна Тарасова, Владислав Третьяк і Ксенія Шойгу.

Нагадаємо, що нещодавно Путін різко висловився про посла Польщі в Німеччині, який працював до Другої світової війни та пообіцяв встановити пам'ятник Гітлеру за висилку євреїв до Африки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Агресор облив брудною лайкою посла Юзефа Ліпскі, який був послом Польщі в Німеччині у 1935-1939 роках.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путіна помістили в презерватив: у Бразилії створили жорстку карикатуру на агресора

Також Знай.ua писав, Зеленський став героєм новорічної обкладинки журналу The Week.