Експерти підрахували вартість гардеробу дружини принца Гаррі Меган Маркл, зазначивши, що практично всі її вбрання виготовлені люксовими модними будинками.

Після весілля з принцом Гаррі стиль Меган Маркл потрапив під пильну увагу журналістів. Багатьох цікавило питання, скільки ж герцогиня Сассекська витрачає на вбрання. Про це пише Daily Mail.

Наприкінці року експерти в сфері моди підвели підсумки і підрахували, скільки витратила на свій гардероб Меган Маркл. Фахівці прийшли до висновку, що герцогиня Сассекська, чи то сама, чи то на прохання впливових родичів, але таки затягнула пояс. Так, в загальному, в 2019 році вбрання дружини принца Гаррі для офіційних виходів обійшлися в 211 700 фунтів стерлінгів, тоді як рік тому її витрати досягли 406 600 фунтів стерлінгів. Отже, Меган Маркл майже удвічі скоротила витрати на вбрання.

Найдорожчим образом дружини принца Гаррі експерти визнали вбрання, в якому вона з'явилася на прийомі в посольстві Великобританії в Рабаті під час королівського туру в Марокко. Плаття до підлоги кольору шампань від Dior, пошите за індивідуальним замовленням, клатч, туфлі і ювелірні прикраси обійшлися більш ніж у 90 тисяч фунтів стерлінгів.

Меган Маркл в плаття Dior

Експерти відзначили, що після того, як Меган Маркл вийшла з декретної відпустки в червні цього року, вона стала частіше одягати речі повторно. В результаті цього вартість гардеробу знизилась.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Так, під час тижневого туру по Південній Африці вбрання Меган коштувало лише 4 тисячі фунтів, що для монархів - сущі копійки.

До слова, у Меган Маркл є дієвий спосіб економити на вбанні та прикрасах: деякі дизайнери дають їй велику знижку чи й взагалі дарують свої творіння.

Пропонуємо Вам кілька найяскравіших і одночасно найдорожчих образів Меган Маркл за минулий 2019 рік.

Нагадаємо, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ

Як повідомляв портал Знай.ua,втеча перед Різдвом дорого коштувала Меган Маркл та принцу Гаррі

Також Знай.ua писав, Меган Маркл отримала гучного "ляпаса" від близької подруги принца