Колишня стриптизерка Лунден Робертс з американського штату Арканзас виявилася набагато спритнішою за цілу армію юристів Білого дому і особистого адвоката Трампа Рудольфа Джуліані, які щосили шукають компромат на сімейку Байденів через їхні фінансові махінації в Україні.

Про новий корупційний скандал, в який потрапити Байдени, пише видання censor.net.

Кит американської політики і головний кандидат демократів на майбутніх президентських виборах в США Джо Байден аж ніяк не очікував такого майстерного удару від 28-річної мешканки штату Арканзас Лунден Робертс. Ця майстриня жердини зі стриптиз-клубу поставила шах синові Байдена-старшого Хантеру, а скоро, схоже, поставить йому і мат.

Лунден Робертс, фото Getty Images

Хантер Байден три роки тому втрапив у халепу - завітавши на пітпитку в стриптиз-клуб у Вашингтоні, спокусив (чи вона його) стриптизерку Лунден Робертс і того ж вечора вони опинились у ліжку. А через 9 місяців Лунден народила чарівного малюка, якому не так давно виповнилося 16 місяців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У травні цього року жінка звернулася до суду з позовом про батьківство Хантера Байдена. Спочатку Байден-молодший заперечував у суді інтим зі стриптизеркою. Але суд зобов'язав його пройти ДНК тест, і аналіз підтвердив його батьківство.

Хантер Байден и Лунден Робертс, фото Getty Images

Для того, щоб стягнути з Хантера аліменти на утримання малюка, суд взявся визначити його доходи, і тут і почалося найцікавіше.

Адвокати Лунден зажадали в суді від Хантера надати всю інформацію про його зарплату в українській нафтогазовій компанії "Бурісма", а також про всі інші виплати та заробітки.

Цим вони поставили Хантера і його адвокатів в делікатне становище. Вони можуть представити суду довідки про його зарплату в українській нафтогазовій компанії у розмірі 50 тисяч доларів щомісяця, з яких він справно платив податки. Але як бути з додатковими виплатами від тієї ж "Бурісми"? Згідно з банківськими копіями, які сьогодні є в розпорядженні адвоката Трампа Джуліані і які передав йому депутат ВР Андрій Деркач, Хантер за всі роки роботи в "Бурісмі" з 2014 по 2018 рік отримав більше 4 мільйонів доларів.

Хантер Байден, фото Getty Images

Виникає питання, чи платив Хантер Байден податки зі своїх "лівих" премій все від тієї ж "Бурісми"? Якщо платив, то чому ці кошти йшли йому не безпосередньо, а через фірму-прокладку його приятеля і теж члена ради директорів "Бурісми" Арчера Девона?

І тут команда адвокатів Хантера Байдена виявилася загнаною в кут. Якщо вони не нададуть всю інформацію про доходи Хантера, то документи про додаткові виплати стануть доказом навмисного введення в оману судді. А це загрожує суворим покаранням Хантеру аж до тюремного ув'язнення. Якщо нададуть всю інформацію, то як бути з тими сумами, з яких не сплачувалися податки? Адже саме за цю провину колишній політтехнолог Януковича і начальник виборчого штабу Трампа Пол Манафорта потрапив на 9 років до в'язниці.

Пол Манафорт, фото ЕРА

Однак, це далеко не найбільший удар, якого завдала стриптизерка Байденам Крім всього сказаного, вона зажадала, щоб батько її малюка надав суду всю інформацію про багатомільйонні кошти, які були надані в розпорядження йому китайським інвестором. Її цікавить, які доходи від розпорядження цими коштами отримав сам Хантер Байден, чи пов'язані з ним компанії в результаті своєї інвестиційної діяльності.

Китайські гроші можуть скоріше за українські поставити хрест на кар'єрі не лише Хантера, а й батька Джо. Адже за великим рахунком, у грошах від союзника США Петра Порошенка немає ніякої зради. А от отримувати їх від головного ворога і конкурента США Китаю - це явно тягне на серйозний скандал і пахне зрадою національних інтересів Америки.

Таким чином скандальна судова справа в штаті Арканзас цілком може виявитися куди більш гучнішою, ніж розслідування у верхній палаті Конгресу США у справі українкої компанії "Бурісма".

І, цілком можливо, що саме ця історія поставить крапку в політичній кар'єрі Джо Байдена набагато швидше, а його сина запроторить до в'язниці за несплату податків й інші фінансові махінації.

Джо Байден, фото Getty Images

Джо та Хантер Байдени, фото Getty Images

Нагадаємо, Кваснєвський розповів про роль Хантера Байдена в Burisma

Як повідомляв портал Знай.ua, син Байдена звільнився через скандал із Трампом

Також Знай.ua писав, Байден "оголосив війну" Трампу в Facebook і Twitter