У Росії аніматори в костюмах ляльок слона, свині і собаки протягом двох вечорів влаштовували вечірки. Щоправда, вкрай сумні, адже на свято так ніхто ніразу і не прийшов. Про це стало відомо від місцевих мешканців, які розповіли про це у спільноті "Я живу в Красноярську".

Як відзначається, найсумніші вечірки проходили у Красноярську в Парку Універсіади. Відтак, протягом двох вихідних з 18:00 до 22:00 аніматори танцювали в повній самоті. Однак, цьому наразі все ж знайшлося логічне пояснення.

За словами, тамтешнього жителя Андрія, аніматори просто відпрацьовують свої гроші:

"Встановили у парку сцену з екраном для показів трансляцій з чемпіонату, запросили аніматорів для розваги публіки. Ось тільки публіка туди не прийшла. Проте, аніматори в суботу та неділю старанно відпрацьовували свою програму перед порожнім майданчиком, саме це і вдалося зафіксувати перехожим".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, сталкерам вдалося зловити на камеру "місцевого" з Чорнобиля.

Як повідомляв Знай.uа відео від коханої змусило хлопця повірити в диявола, навіть котики не врятують.

Знай.uа писав, дієтологи назвали фільми, які шкодять фігурі.