Японські майстра автотюнінгу встановили кузов від прообразу радянської автівки Волга ГАЗ-24 на шасі спортивного седану Lexus IS-F, повідомляє портал “ТопЖир”.

Як повідомляється, Лексус серйозно постраждав у ДТП і тому його власник вирішив не відновлювати автівку, а віддати її до рук майстрів автотюнінгу з ательє Millen Adventures. Там на шасі Лексуса встановили кузов від Toyota Corolla 1969 року, яка була одним з прототипів для радянської Волги ГАЗ-24. Оскільки Лексус коротший за Тойоту, кузов довелось переробити, фактично залишивши від нього лише двері. А салон разом з усіма приладами залишився від Лексуса. Лише в центрі керма з’явилась емблема Тойота.

Фото: topgir.com.ua

Залишився без змін також двигун від Лексус потужністю 416 кінських сил, але довелось змінити гальма — оригінальні не підійшли, тому довелось ставити від Lexus IS250 з дисками меншого діаметра. Також на машину встановили регульовану підвіску.

Варто зазначити, що загальна маса машини стала меншою на 200 кілограм, ніж маса оригінального Лексуса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Нагадуємо, що у Харкові пройшов святковий флешмоб місцевих водіїв, які розставили автівки у вигляді силуету новорічної ялинки.

Як повідомляв Знай.uа, активістка спалила євробляху, звертаючись до Зеленського: "Нас багато!".

Також Знай.uа писав про те, що терпець урвався: "євробляхери" почали масово спалювати машини по всій Україні.