Як відомо, в Тбілісі (Грузія) відбулася офіційна церемонія запалювання головної ялинки країни. Відзначається, що даний захід відбувся на Католицьке Різдво, у середу, 25 грудня, через тиждень після запалювання головної ялинки України, яка знаходиться на Софійській площі в Києві.

Головна ялинка в Тбілісі

Так, відразу ж після свята "зелена красуня" стала об'єктом для насмішок і троллінгу в соціальних мережах.

Місцевих жителів сильно обурив зовнішній вигляд головного символу Нового року. Столична ялинка виявилася натуральної, проте їй не вистачало трохи пухнастості. В результаті, новорічне дерево вмить стало новим мемом на просторах мережі.

Головна ялинка в Тбілісі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Головна ялинка в Тбілісі

Головна ялинка в Тбілісі

Нагадаємо, що вічнозелені красуні можуть бути прикрашені по-різному, і іграшками і гірляндами з кульками. Однак всередині кожного дерева можуть бути більше 20 тисяч кліщів, павуків та інших комах.

Як повідомляв портал Знай.ua, зібрано кілька порад щодо вибору та догляду за новорічною ялинкою.

Також портал Знай.ua писав, що Харківські автомобілісти влаштували новорічний подарунок для всієї України. Місцеві автолюбителі взяли участь в неймовірному флешмобі. Машини вишикувалися у формі ялинки, їх було аж 348 одиниць.